Hallgatóink véleménye a programról (2013. április)

Egy védőnőnek készülő hallgató gondolatai:

„Szeretnék gyermekek mellett dolgozni, a fejlődésüket végigkísérni, a szüleiknek megfelelő segítséget nyújtani. Egy olyan személlyé válni, akiben a szülők megbíznak és a szakmai segítségét szívesen fogadják. Nagyon szeretem a gyermekeket, az unokahúgom fejlődését is végigkísérem immáron 4 éve.

Az oktatáson nagyon tetszik az, hogy az előadók nagyon felkészültek, illetve hogy jó hangulatban telnek az órák! Ha valamiben segítségre van szükségünk, akkor mindig a rendelkezésünkre állnak.”

Egy orvosi előkészítőn részt vevő hallgatótól idézve:

„Számomra az előkészítő tele van pozitív dolgokkal. Mindenek előtt, nagy örömmel tölt el, hogy olyan előadóktól tanulhatok, akik szakmailag nagyon felkészültek.

Rendkívül tetszenek az órák tematikai felépítései, a tantárgyak közötti átfedés.

Számomra az a legértékesebb, hogy az adott elméletet végre tudományos példákon keresztül is megismerhetem. Fontosnak tartom ezt az irányt, hiszen orvos szeretnék lenni!”

Egy szociális munkásnak készülő hallgató sorai:

„Nagyon jól érzem magam az iskolában, ahol megtaláltam a számításaimat mind az életemhez, mind a szakmai fejlődésemhez. Most, ahogy közeleg az első év vége, úgy érzem, hogy jó eredményeket érek el. A gyakorlatot a Fűtött utcában töltöttem, ahol nagyon sok mindent láttam és sok olyan dolgot tanultam, ami a későbbiekben, nagyban a segítségemre lehet, hiszen emberekkel fogok foglalkozni. Látom, hogy csakis tanulással lehet a nehéz körülmények közül kitörni. Ami még jó, hogy sok segítséget kapunk itt az egyetemen ahhoz, hogy tanulmányainkat sikeresen elvégezhessük. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget!”

Egy előkészítő képzésen részt vevő hallgatótól idézve:

Az álmom, amelyet óvodás korom óta dédelgetek, – „hogy egyszer orvos leszek” – ennek a képzésnek köszönhetően reményeim szerint sikerülhet.

Itt minden segítséget, támogatást megkapok a tanárimtól. Eddig nem kedveltem a kémiát, de itt az előkészítőn Arash tanár Úrnak köszönhetően az egyik kedvencemmé vált.

A tanuló társakkal a kapcsolatom kifejezetten jó, bármiben segítjük egymást, ha gondunk akad.

A képzéssel nagyon meg vagyok elégedve, még egyszer köszönöm, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy részt vegyek az előkészítőn, hogy itt tanulhatok Önöknél a Semmelweis Egyetemen.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.