Sólyom Ágnes

Sólyom ÁgnesA meghatározó élményemet az angol nyelvvel az Ronald S.Lauder amerikai csereprogram keretében éltem át 1996-ban, mikor egy évet New York City-ben tanultam. Azóta tudom, hogy az angol nyelvvel szeretnék foglalkozni hivatásszerűen. Ezért végeztem el az ELTE Bölcsészkarán az angol nyelv és irodalom szakot tanári képesítéssel 2005-ben. Azóta több intézményben dolgoztam angol nyelvtanárként Magyarországon és külföldön.

A diploma utáni első évben a Karinthy Firgyes Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban és Bécsben, a Junior High Scool Der Stadt Wien-ben tanítottam angol nyelvet. Majd az International House budapesti nyelviskolájában dolgoztam óraadó tanárként.

2008-ban szereztem meg a cambridge-i CELTA angol nyelvtanári bizonyítványt, mellyel 2009-ben Lengyelországban tanítottam egy évet az International House nemzetközi hálózatán belül.

2009-től ismét a budapesti IH-hoz csatlakoztam és 2011-től az Avicenna International College foglalkoztat óraadó nyelvtanárként.

Nagy örömömre szolgál, hogy 2011-től csatlakozhattam az orvosi roma programhoz, amely jelenlegi második mesterszakos diplomám (mint idegen nyelv tanár) megszerzése mellett érdekes kihívást jelent számomra. Óriási megtiszteltetés, hogy részt vehetek egy olyan programban, amely egy ilyen nemes ügy mellett kötelezi el magát.

elérhetőségek: agnes.english@yahoo.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.